Arriba Tintín a les cartelleres però no parlarà en català


  • Comparteix:

Cartell de 'Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio'

Cartell de 'Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio'

L'estrena principal de la setmana és la pel·lícula 'Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio' que es pot trobar als dos cinemes de la ciutat. El film, que no tindrà còpia en català a la nostra ciutat, mostra les aventures que el jove periodista ha de viure després de descobrir un gran secret amagat en la maqueta del vaixell l'Unicornio. També s'estrena 'Criadas y señoras', un film que narra la vida de les dones de la comunitat negra de l'Amèrica dels anys 60. A Cinesa també es podrà veure, a més, 'Tímidos anònimos' una comèdia romàntica de Pierre Améris i als Yelmo s'estrena 'Tiburón: la presa'.

La pel·lícula Tintín, basada en el personatge de ficció creat per Hergé, narra les aventures del jove periodista que troba un document secret en la maqueta d'un antic vaixell, l'Unicorni. El malvat Sakharine creurà que Tintín ha robat el tresor i aquest recorrerà mig món en busca de la fortuna amagada en l'antic vaixell.

'Criadas y señoras' és un film basat en el bestseller de Kathryn Stockett. La pel·lícula explica la història d'una jove que aspira a convertir-se en una gran escriptora, però que a causa de les desigualtats entre sexes que hi ha a l'Amèrica dels anys 60 ho té molt difícil. Skeeter, la protagonista, veu que no és l'única amb dificultats i es troba amb el suport de les dones de la comunitat negra. A partir d'aquí escriurà un llibre 'The help' basat en el dia a dia d'aquestes dones.

La comèdia romàntica 'Tímidos anónimos' narra l'amor entre Jean-René, gerent d'una fàbrica de xocolata, i Angélique. La parella es coneix en una teràpia per a perdre la timidesa i aquest problema farà que la relació sigui difícil però còmica.

El drama arriba amb 'Tiburón: la presa' que explica la història d'un grup d'amics que se'n va a passar el cap de setmana a un llac on acabaran descobrint que dins d'aquelles aigües hi ha tota mena de taurons.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A Cinesa Sant Cugat la fan en 2D en castellà i en 3D en català!

Xavier Miralles. Enviat el 6/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.