Bremen es classifica per a la final del Sona 9


  • Comparteix:

Bremen durant una actuació a Cugat.cat

Bremen durant una actuació a Cugat.cat

La banda de pop-folk Bremen és una de les quatre finalistes del certamen musical Sona 9 2011. Bremen, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya, competirà amb Alls Nous Piquen, Mar Abella, Nyandú i The Mamzelles a la final que tindrà lloc el segon dilluns de novembre. Llúmia, l'altra formació amb components santcugatencs, no ha passat aquesta darrera fase.

Bremen és una formació nascuda a inicis de 2009 a Barcelona, formada per Toni Terrades a la veu i guitarra acústica, Gracià Pedro a la veu i guitarra elèctrica, Guillem Rodríguez al banjo i veus, Pep Cura a la bateria i Joan Villarroya al baix.

Amb el seu pop-folk amb aires americans surenys, i amb un so que incorpora elements com el banjo, la guitarra acústica i l'elèctrica; els nois de Bremen van actuar el 10 de juny al cicle de concerts 'Mou-te', com a teloners de les santcugatenques Blue Velvet.

Els quatre grups finalistes faran una actuació de vint minuts durant la gran final del 14 de novembre a la sala Bikini de Barcelona. En aquesta gran festa final del Sona 9 2011 també hi actuaran els finalistes de la passada edició, Bläue i Pulpopop, així com els guanyadors del premi Sona 9 2010, La iaia.

Per assistir a la final del Sona 9 2011 es podran aconseguir les entrades gratuïtament a partir d'aquest dimarts, enviant un correu a finalsona9@enderrock.cat amb el nom i cognoms de les persones que assistiran a la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.