La Biennal d'Art Contemporani Català arrenca a l'abril a Sant Cugat


Temes relacionats

La Biennal d'Art Contemporani Català farà una parada a Cadaqués aquest hivern (10/ago/10)

La 17a Biennal d'Art Contemporani Català inicia el seu recorregut a Sant Cugat (30/abr/10)

Tret de sortida a la 17a Biennal d'Art Contemporani Català a la Casa Aymat (29/abr/10)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa, a Rubí

Moment de la roda de premsa, a Rubí

La 18a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català s'inaugurarà a l'abril al Museu de Sant Cugat i després circularà de manera itinerant per municipis de tot Catalunya. El seu objectiu és atreure creadors joves d'arreu del país i donar-los l'oportunitat d'exposar les seves obres. Els artistes menors de 35 anys poden presentar les seves candidatures fins al febrer.

El responsable de la Canals Galeria d'Art i organitzador de la Biennal, Josep Canals, ha presentat aquest dimecres la Biennal al Museu Municipal de Rubí, i ha explicat a Cugat.cat que l'exposició està oberta a tot tipus d'artistes i temàtiques, ja siguin de l'àmbit de la pintura, l'escultura o l'audiovisual. Segons Canals, en aquests moments de crisi és imprescindible apostar pel jovent.

Josep Canals

Nosaltres creiem en el jovent i en el país, i per això seguim creient en l'art.



La voluntat de la mostra és ser una representació de les últimes tendències de l'art català, tot i que els expositors finals no es coneixeran fins el febrer, data límit per presentar les candidatures. Els participants poden tenir un màxim de 35 anys.

Com ha passat en totes les edicions, la Biennal començarà el seu itinerari a Sant Cugat, durant el mes d'abril, i després circularà per diferents localitats de Catalunya, com ara Rubí, Lleida o Cambrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.