'Verbo', 'Detrás de las paredes' i 'Un golpe de altura', principals estrenes als cinemes


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Verbo'

Cartell de la pel·lícula 'Verbo'

Els cinemes Yelmo aporten la majoria d'estrenes de cinema de la setmana. 'Verbo' és un film de ciència-ficció que narra la història d'una jove que desenvolupa un sisè sentit que li permetrà canviar el món. El drama arriba amb 'Detrás de las paredes', una pel·lícula de suspens sobre una família que haurà de descobrir l'assasí dels antics inquilins de casa seva. També s'estrenen 'Un golpe de altura' i 'Habemus Papam'. A més, als Cinesa, es podrà veure 'Melancolia'.

'Verbo' explica com Sara, una jove de 15 anys, comença a intuir que existeix un univers lluny d'allò que veiem a primera vista. Aquesta intuició la introdueix en una dimensió perillosa. Sara haurà d'intentar sortir d'aquest nou món per tal de salvar la seva vida.

El thriller 'Detrás de las paredes' mostra la història d'una família que es trasllada a viure a una casa d'un petit poble de Nova Anglaterra. La família descobreix que els antics inquilins de la vivenda, una mare i les seves dues filles, van ser assassinades probablement pel marit. Des d'aquest moment la vida de la família canvia i se centrarà a intentar descobrir l'assasí abans que torni a actuar.

'Un golpe de altura' és un film de ciència-ficció protagonitzat per Ben Stiller i Eddie Murphy. La pel·lícula explica com Arthur, un poderós ric, es troba a la presó per haver robat als inversors d'un edifici a Wall Street. Josh, el vigilant de l'edifici, conscient d'aquest robatori, contacta amb un lladre perquè recuperi la fortuna robada per Arthur.

La comèdia arriba amb 'Habemus Papam'. El nou Papa ha de rebre els seus fidels desde la finestra del Vaticà, però just abans de sortir pateix un atac de pànic. El nou pontífex haurà d'intentar resoldre el seu problema.

'Melancolia', de Lars Von Trier, és la història de la celebració d'un matrimoni just en el moment en què un nou planeta, Melancholia, es dirigeix a la Terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.