Els seguidors de Raphael vibren amb els grans èxits del popular cantant


  • Comparteix:

Raphael durant la seva actuació al Teatre-Auditori

Raphael durant la seva actuació al Teatre-Auditori

Els fans de Raphael han omplert aquest dissabte el Teatre-Auditori per veure la presentació del seu darrer treball 'Te llevo en el corazón', un disc amb el qual el cantant celebra 50 anys dalt dels escenaris. L'artista ha barrejat cançons que són ja icones de la música popular amb tangos, boleros i ranxeres. El públic ha ovacionat Raphael amb cors i aplaudiments i l'ha acomiadat cantant dempeus.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Raphael ha actuat per primera vegada a Sant Cugat i ho ha fet per presentar un disc que és tot un homenatge a la música popular d'Amèrcia Llatina. Tangos, boleros i ranxeres s'han encadenat amb temes emblemàtics de l'artista com 'Yo soy aquel', 'Escándalo', 'Estar enamorado' i 'Digan lo que digan'. Cançons que han estat número 1 en diferents etapes de la història musical espanyola i que han fet vibrar el públic santcugatenc.

Després de portar 50 anys trepitjant escenaris musicals de tot el món, Raphael ha assegurat durant el concert que manté la mateixa il·lusió del primer dia. Ho ha explicat també al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Raphael

Encara tinc moltes coses a fer. Sento la mateixa impressió i els mateixos nervis que vaig tenir el dia que vaig començar amb la meva carrera musical.





El registre vocal del cantant i la seva capacitat d'interpretar i sentir cada cançó han deixat així d'impressionats els espectadors del Teatre-Auditori.

Públic

M'ha fet reviure vells temps. / Ell està fantàstic. / Les cançons de tota la vida m'han agradat més que les noves. / És un artista de veritat.







L'artista seguirà ara la seva gira per diferents escenaris de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.