El Festival del Mil·leni porta Adriana Calcanhotto al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cantant i compositora serà a Sant Cugat al març / Font: Santacruzdetenerife.com

La cantant i compositora serà a Sant Cugat al març / Font: Santacruzdetenerife.com

La cantant i compositora brasilera Adriana Calcanhotto actuarà al març al Teatre-Auditori, dins del Banc Sabadell 13è Festival del Mil·leni. D'altra banda, l'equipament municipal ha exhaurit les entrades per al concert que l'Orquesta Buena Vista Social Club oferirà dissabte de la setmana vinent.

Després de la segona part de l'àlbum infantil 'Partimpin', la compositora de Porto Alegre serà l'encarregada d'amenitzar el Festival del Mil·leni amb la samba pròpia dels anys 30 i 40. L'actuació de Calcanhotto tindrà lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat, el tercer divendres de març. 'O micróbio do samba' és l'últim treball d'aquesta cantant i compositora, que porta més de 20 anys als escenaris. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica la importància de tenir una artista de primera fila a la programació de l'equipament.

Pep Tugues

Tenir un artista internacional sempre ens agrada molt i, en aquest cas, no és fàcil perquè l'Adriana té una apretada agenda internacional.



D'altra banda, l'equipament municipal ha tornat a penjar el cartell d'entrades exhaurides amb el concert de l'Orquestra Buena Vista Social Club, previst per dissabte de la setmana vinent. Ho explica Pep Tugues.

Pep Tugues

Molt dies abans del concert estan les entrades exhaurides i sabem que serà un concert de primera fila.



Pel que fa a la programació del segon semestre del Teatre-Auditori, hi haurà les representacions de les obres 'Qui té por de Virgínia Woolf?', amb Emma Vilarasau i Pere Arquillué; 'Persèfone', de Comediants; i 'Razas', de David Mamet.

En l'apartat de música i dansa, l'equipament porta l'Ensemble Orchestral de París i el Ballet Víctor Ullate. L'òpera agafarà cos de forma important en aquesta nova programació amb 'L'orquestra dels animals' del Gran Teatre del Liceu, 'Aida' i 'Romeu i Julieta', amb Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.