La veu de 'Don Juan Tenorio' torna a sonar al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un moment de la lectura dramatitzada al Teatre-Auditori

Un moment de la lectura dramatitzada al Teatre-Auditori

La veu del personatge de 'Don Juan Tenorio' s'ha tornat a escoltar al Teatre-Auditori en la lectura dramatitzada d'aquest clàssic de José Zorrila. Sota la direcció de Carles Canut, prop d'una vintena d'actors han posat veu al text. Cares conegudes com l'actor Pere Arquillué i l'actriu Lloll Bertran, i actors santcugatencs com Mario Fernández i Jaume Pla, han acaparat l'atenció dels prop de 200 espectadors que han assistit a la funció.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Per segon any consecutiu el Teatre-Auditori s'ha sumat a la iniciativa engegada pel Teatre Romea per recuperar una tradició del teatre català, fer una lectura dramatitzada de 'Don Juan Tenorio' per Tots Sants. Quasi una setmana després de l'1 de Novembre, l'equipament santcugatenc ha acollit la lectura d'aquest clàssic de la mà d'una vintena d'actors.

El director de l'espectacle, Carles Canut, ha explicat que aquest és un muntatge que, a diferència del que es pot pensar, pot agradar a tota mena de públic.



Carles Canut

Això és teatre popular. És per tot el públic. És una obra que val la pena escoltar.




Dalt l'escenari la posada en escena ha estat del tot senzilla. Faristols, una taula i algunes cadires han estat els únics elements que han acompanyat la lectura. L'actriu Lloll Bertran, que ha interpretat el paper de Brígida, ha explicat que aquest és un muntage que requereix la imaginació del públic.


Lloll Bertran

El públic s'ha d'imaginar tot el que no pot veure. És com llegir un llibre. És un exercici molt interessant pel públic i pels actors que ens encarreguem de la lectura.


L'obra ha comptat amb la presència d'actors ben coneguts com Pere Arquillué en el paper de Don Juan Tenorio i Anna Ycobalzeta que ha posat veu al personatge de Doña Inés. La presència santcugatenca en el repertori ha estat notable. Els actors Mario Fernández, Joan Berlanga, Jaume Pla i Nesa Vidaurrázga també han participat en aquesta lectura del clàssic teatral espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.