L'Orquestra Simfònica Sant Cugat porta un nou clàssic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Xavier Escura i Josep Ferrer, durant la presentació./Font: LocalPres

Xavier Escura i Josep Ferrer, durant la presentació./Font: LocalPres

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat porta aquest divendres l'obra 'Romeu i Julieta' de Prokoviev al Teatre-Auditori acompanyada de la companyia de titelles Per Poc. L'espectacle combina la música que l'orquestra ha preparat especialment per aquesta funció amb la representació dels putxinel·lis gegants que recrearan les escenes del clàssic shakespearià.

A banda de la companyia titellaire, l'espectacle comptarà amb la narració de l'actriu Mònica Glaendzel. La música serà el fil conductor de la funció. El regidor de Cultura, Xavier Escura, destaca la combinació de titelles i música simfònica.

Xavier Escura

Té la particularitat que el concert comptarà amb les titelles de la companyia Per Poc.




L'orquestra santcugatenca posarà dalt de l'escenari 61 músics, nou més del que és habitual, per interpretar un muntatge intens musicalment i que té una durada d'una hora amb peces curtes de poc minuts cadascuna. El director de l'orquestra, Josep Ferré, ha explicat que l'adaptació que han fet del clàssic de Prokoviev el fa un concert irrepetible.

Josep Ferré

Hem fet una selecció de números per poder explicar bé la història. No seguim l'ordre convencional. Serà un espectacle únic.







El teló s'apujarà divendres a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.