L'última obra d'Alejandro Häsler, a la Casa Aymat


  • Comparteix:

Les obres de Häsler es podran veure a la Casa Aymat fins l'últim divendres de mes

Les obres de Häsler es podran veure a la Casa Aymat fins l'últim divendres de mes

La Casa Aymat acull aquest dimecres a les vuit del vespre la xerrada 'El color i la seva importància en l'obra d'Alejandro Häsler'. La trobada anirà a càrrec del mateix artista i comptarà amb la participació de la poetessa Neus Aguado i del crític Josep Segú. La conferència serà el preludi de l'exposició 'Sèries Barcelona', darrera producció del pintor santcugatenc que l'equipament exhibirà fins el darrer divendres de novembre.

Alejandro Häsler protagonitza una conferència on explicarà el tractament del color en els seus quadres i que comptarà amb les aportacions de la poetessa Neus Aguado i del pintor i crític Josep Segú.

Ho explica Häsler en declaracions a Cugat.cat

Alejandro Häsler

En aquesta xerrada vull fer especial esment al color. A la societat que vivim, el color s'ha empobrit.




El debat serà l'avantsala de l'exposició que el mateix Häsler portarà a la Casa Aymat, un conjunt de 13 quadres fets en oli sobre tela anomenat 'Sèries Barcelona'. Aquesta obra recull tres dels temes primordials en l’univers pictòric de Häsler: la model, l'espai de creació de l'artista i el paisatge urbà, en aquest cas, Barcelona.

Alejandro Häsler, fill del pintor suís Rudolph Häsler - a qui el Museu va dedicar una exposició el 2010 - ha elaborat aquesta sèrie de quadres gràcies al mecenatge del Grupo Godó.

L'exposició 'Sèries Barcelona' es podrà visitar fins el darrer divendres de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.