Sant Cugat serà la primera parada del cicle de concerts Nancy Fabiola Herrera


  • Comparteix:

La recaptació del cicle anirà en benefici de la Fundació Victòria dels Àngels

La recaptació del cicle anirà en benefici de la Fundació Victòria dels Àngels

El Teatre-Auditori acollirà la primera actuació del cicle de concerts 'Lucero nuestro' que organitza la Fundació Victòria dels Àngels en col·laboració amb la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera. El concert, que portarà Herrera de gira per tot l'Estat espanyol, coincideix amb el tradicional homenatge que la fundació i el Teatre-Auditori dediquen a la soprano Victòria dels Àngels. Tota la recaptació del cicle anirà en benefici de la institució que porta el nom de la soprano catalana.

El cicle de concerts de Nancy Fabiola Herrera comença el diumenge de la setmana vinent al Teatre-Auditori. La proposta, que durà la mezzosoprano canària a Sant Cugat, Madrid, València i Las Palmas, coincideix amb el concert-homenatge a Victòria dels Àngels que la fundació organitza cada any en col·laboració amb l'equipament municipal.

Herrera actuarà acompanyada del pianista nordamericà Mac McClure, oferint un programa que inclou peces d'autors com Frederic Mompou, Manuel de Falla o Ricardo Llorca.

El cicle, la direcció artística del qual és a càrrec de la mateixa cantant, continuarà al llarg de 2012 per diferents teatres espanyols, amb la finalitat de recaptar fons per a la Fundació Victòria dels Àngels.

El nom del cicle, 'Lucero nuestro', és una picada d'ullet a la prestigiosa Victòria dels Àngels, que anomenava al seu fill 'lucero mío'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.