Més de 80 nens s'inscriuen al 'Pessebre Vivent'


  • Comparteix:

Imatge del 'Pessebre Vivent' de l'any passat

Imatge del 'Pessebre Vivent' de l'any passat

Gairebé una norantena de nens s'han inscrit a l'edició d'enguany del 'Pessebre Vivent'. Amb aquesta afluència, els organitzadors han garantit que tots els papers es repartiran de cara a Nadal, tot i que encara falten alguns personatges secundaris.

Durant tot el matí han desfilat una norantena de menuts santcugatencs per la parròquia de Sant Pere d'Octavià per apuntar-se a la 34a edició del 'Pessebre Vivent'. Aquesta quantitat de nens ha permès a l'organització cobrir tots els papers principals, malgrat que encara falten un Sant Josep, un avi i alguns soldats. Tot i així, els responsables de les inscripcions s'han mostrat optimistes perquè molts nens s'afegeixen al pessebre durant els assajos.

El coorganitzador del 'Pessebre Vivent' Marc Dolcet ha valorat la jornada d'inscripció d'aquest dissabte. Són declaracions a Cugat.cat.

Marc Dolcet

L'afluència ha estat bastant important. Pràcticament tenim tots els papers coberts. Això representa uns 80 o 90 nens.


Els assajos tindran lloc el tercer i l'últim dissabte de novembre i el primer i tercer de desembre. La vigília de Nadal, al matí, es durà a terme l'assaig general i, a la tarda, hi haurà la representació oficial del pessebre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.