La 18a Mostra de Teatre de Valldoreix aconsegueix omplir totes les sessions


  • Comparteix:

Foto de familia dels membres del grup Teatre Espiral

Foto de familia dels membres del grup Teatre Espiral

La 18a Mostra de Teatre de Valldoreix que organitza el grup Teatre Espiral ha omplert l'aforament del Casal de Cultura durant les cinc setmanes que ha durat el cicle. Un balanç positiu que ha tancat amb l'homenatge a la vida de l'actriu catalana Margarita Xirgu amb l'obra 'Fes de Federico per a mi'. La representació és una adaptació de l'obra de teatre de l'escriptor anglès Sam Boardman-Jacobs.

El programa ha comptat amb muntatges com 'Cinco horas con Mario', 'Dona i cadira' i 'El club de la corbata', entre d'altres. Després de cinc setmanes de teatre, la directora del grup Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha destacat la bona resposta del públic, que ha aconseguit consolidar la mostra després de 18 edicions.

Trini Escrihuela

Hem tingut sempre la sala plena, amb molt bones crítiques i molts bons comentaris. Estem molt contents.




La cloenda d'aquesta 18a edició de la mostra ha anat a càrrec del mateix grup de teatre valldoreixenc amb l'obra 'Fes de Federico per a mi'. Aquesta adaptació explica en el seu argument dues etapes de la vida de l'actriu catalana Margarita Xirgu: la seva faceta com actriu i el seu exili a Buenos Aires.

Valorar el treball de les actrius del nostre país és un dels motius que han portat al grup Teatre Espiral a tancar la mostra amb aquest muntatge. Ho explica Escrihuela.

Trini Escrihuela

Margarita Xirgu és una actriu catalana que ara no té massa ressó. Hem de parlar de les nostres actrius i del treball que van fer al passat.







La representació és una adaptació de l'obra de teatre de l'escriptor anglès Sam Boardman-Jacobs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.