El Cicle de Cinema d'Autor acosta el cinema serbi amb 'La dona amb el nas trencat'


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula / Font: Lafilacero.com

Cartell promocional de la pel·lícula / Font: Lafilacero.com

'La dona amb el nas trencat' és la pel·lícula que ofereix aquest dijous el Cicle de Cinema d'Autor. D'origen serbi i alemany, el film explica la història de tres persones que veuen com una dona se suïcida tirant-se d'un pont a Belgrad. El film, que s'emmarca en els actes de commemoració del Dia Internacional de la no violència contra les dones, convida a reflexionar sobre el paper de les dones que formen un mosaic de la societat sèrbia d'avui dia. La cinta es podrà veure al Cinesa a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

La història ens presenta a Gavrilo, un taxista que evita qualsevol compromís emocional, a Anica, una professora que té una relació peculiar amb un dels seus estudiants, i a Biljana, una farmacèutica que dubta de si l'home amb qui està promesa és l'adequat. Tots ells, a partir del suïcidi que presencien, es replantejaran la vida i plantaran cara a traumes viscuts durant el passat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.