La valldoreixenca Coco Comín porta el musical 'Grease' a Barcelona


Temes relacionats

3.152 espectadors presencien el musical Grease al Teatre-Audtori (20/gen/08)


  • Comparteix:

'Grease' és un dels musicals més exitosos de tots els temps

'Grease' és un dels musicals més exitosos de tots els temps

El musical 'Grease', amb coreografia i direcció artística de la valldoreixenca Coco Comín, ha estrenat aquesta nit a la cúpula Les Arenes de Barcelona. Aquest muntatge, que va passar pel Teatre-Auditori fa tres anys, està basat en la pel·lícula homònima de 1978 i compta amb Edurne García i Jordi Coll com a protagonistes.

Tot i que el musical 'Grease' té el seu origen el 1971 a Broadway, l'autèntica popularitat no li va arribar fins set anys més tard, amb la pel·lícula del mateix nom protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John. És en aquest film que es basa l'adaptació que ara retorna a Barcelona, creada per la valldoreixenca Coco Comín, com a directora artística i coreògrafa, juntament amb Manu Guix a la direcció musical.

El muntatge, que narra les experiències d'una banda de joves americans dels anys 50, compta amb una banda sonora on hi destaca sobretot el rock & roll. 33 ballarins i cantants i sis músics són els protagonistes del retorn d'aquest musical, que fa tres anys va dur 3.152 espectadors al Teatre-Auditori i ara es representarà a Les Arenes de Barcelona fins el tercer dimecres de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.