El Rotary Club recollirà fons per a Càritas


  • Comparteix:

Presentació del concert

Presentació del concert

El Rotary Club de Sant Cugat organitza per cinquena vegada el concert benèfic que enguany recaptarà fons per a la delegació local de Càritas. L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) serà l'encarregada de posar la música a la cita amb un espectacle basat en els grans clàssics. Les entrades per a la funció, que tindrà lloc dos dies abans de Nadal, es posen a la venda dimarts de la setmana vinent.

El Rotary Club de Sant Cugat destinarà tota la recaptació del concert al projecte 'El recer' de Càritas. Aquesta iniciativa engloba les tres branques d'ajuda que l'entitat té projectats a la ciutat: el rebost, el menjador social i el servei de dutxes i bugaderia.

La presidenta del Rotary, Montse Moral, ha fet una crida als santcugatencs perquè assisteixin al concert.

Montse Moral

És necessari ajudar a Càritas. És important que tothom vingui perquè gaudirà de la música i col·laborarà.


El concert, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, constarà de dues parts. Un divertiment de Mozart obrirà la vetllada que continuarà amb una serenata de Txaikovski. La segona part de l'espectacle comptarà també amb dues peces: una serenata d'Edward Elgar i una simfonia de cambra de Xostakòvitx. El director de l'ONCA, Gerard Claret, ha explicat que l'espectacle està pensat per arribar a tota mena de públic.

Gerard Claret

El programa és atractiu per al públic, és clàssic amb autors molt coneguts. Representarem obres especials.



El muntatge es podrà veure al Teatre-Auditori el quart divendres de desembre, dos dies abans de Nadal, a partir de les deu de la nit. El preu de l'entrada és de 20 euros. També hi haurà una fila zero per a les persones que vulguin col·laborar econòmicament amb aquesta causa. Les entrades es poden aconseguir al web del Teatre-Auditori i a l'Oficina de Turisme, ubicada a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.