El Teatre-Auditori s'impregnarà aquesta nit de l'esperit cubà amb Buena Vista Social Club


  • Comparteix:

L'oquestra interpretarà ritmes cubans en la seva actuació / Font: Teatre-Auditori

L'oquestra interpretarà ritmes cubans en la seva actuació / Font: Teatre-Auditori

L'Orquestra Buena Vista Social Club actuarà aquest dissabte al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides. Els integrants de l'orquestra, amb més de 15 anys d'història, han promés una nit de boleros i 'danzones' a ritme cubà. L'actuació, que comptarà amb la veu d'Omara Portuondo, tindrà lloc a les deu de la nit.

Buena Vista Social Club va sorgir de la unió d'una gran generació de músics cubans i ha estat classificat per a molts com un dels conjunts de major qualitat de la història musical de Cuba. Actualment, alguns dels seus components inicials ja no hi són, però el grup segueix mantenint la seva essència. Els integrants intenten omplir de ritmes cubans cadascuna de les seves actuacions.

Entre els seus integrants destaquen el trompetista Guijarro Mirabal, 'Aguaje' Ramos que s'encarrega del trombó, Barbarito Torres que interpretarà una peça amb el llaüt i la guanyadora d'un Grammy Omara Portuondo. Aquesta nit, Buena Vista Social Club acostarà a la ciutat els ritmes cubans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.