'Chicuelo' apropa l'art de la guitarra flamenca al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La guitarra flamenca s'ha apoderat del vestíbul del Teatre-Auditori i de les més de 150 persones que han assistit aquest dimecres al concert que 'Chicuelo' ha ofert en el marc de la tercera edició del cicle 'Catalunya Arte Flamenco'. Un espectacle ple de sentiment que ha fet vibrar els espectadors amb els acords de la guitarra del mestre Juan Gómez.

Amb la convicció que la guitarra flamenca juga un paper important en el panorama musical català, Juan Gómez 'Chicuelo' s'ha presentat davant del públic santcugatenc només acompanyat de la seva guitarra, la percussió i la veu. Elements imprescindibles per aconseguir una actuació intimista que ha fet sentir de prop l'essència del flamenc a la ciutat. L'artista descriu així quins sentiments l'envolten quan puja a un escenari.

Juan Gómez 'Chicuelo'

El flamenc ho té tot. Força, alegria, tristesa. Totes les sensacions que un èsser humà pot transmetre.




La barreja d'emocions ha fet emmudir els assistents al concert, que han viscut de prop 'el duende' de les actuacions flamenques.

L'actuació, emmarcada en el festival 'Catalunya Arte Flamenco', és només una de les activitats programades en aquesta tercera edició. Enguany, un dels objectius del cicle és allunyar-se dels festivals exclusivament musicals i esdevenir un punt de trobada per als amants del flamenc, oferint activitats com ara xerrades, taules rodones i classes diverses.

A Sant Cugat, aquestes activitats paral·leles arribaran amb la conferència 'Antonios', que conduirà el 'bailaor' Antonio Canales l'últim dimecres de mes al Cafè Auditori.

'Chicuelo' és un dels guitarristes amb més renom en el món del flamenc i ha produït treballs discogràfics per a artistes com Miguel Poveda, Duquende o Ginesa Ortega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.