L'obra de la santcugatenca Marta Ballvé, seleccionada a l'Exposició Internacional d'Art Contemporani


  • Comparteix:

'Del punto a la puntilla' mostra les etapes de la vida

'Del punto a la puntilla' mostra les etapes de la vida

El treball 'Del punto a la puntilla' de l'artista santcugatenca Marta Ballvé ha estat seleccionat per l'Exposició Internacional d'Art Contemporani de petit format. La composició reflecteix les etapes de la vida i està feta amb fil. MX Espai organitza cada any aquest concurs que es fa amb la intenció de no deixar morir l'art del teixit.

'Del punto a la puntilla' és una composició tridimensional elaborada sobre fusta dins d'una urna de metacrilat. La peça representa la metàfora de la vida amb el fil, una mostra de les diferents etapes de la vida. Al treball hi apareixen un nen petit, al fons una dona de mitjana edat i es completa amb una dona gran a la part inferior. L'artista ha explicat més sobre la seva obra.

Marta Ballvé

Apareix un nen que representa la infantesa, també hi ha una figura que reflecteix l'etapa adulta i una dona gran.


L'Exposició Internacional d'Art Contemporani és un concurs que es fa al nostre país però que compta amb participants de tot el món. Aquesta era la seva onzena edició i ha comptat amb presència santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.