Bosni tanca el 5è Mou-te a ritme de rock


  • Comparteix:

Més de 1.300 persones han acompanyat els 18 grups musicals que han participat a la 5a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. La darrera actuació del cicle, que ha tancat aquest divendres al Casal de Cultura de Mira-sol, ha comptat amb el rock contundent de Bosni i Celesta com a teloners. Els santcugatencs podran ara votar el guanyador del cicle de tardor.

Quatre grups del cicle de tardor del 'Mou-te' opten a proclamar-se guanyadors. Els últims en intentar convèncer el públic han estat els Bosni. El grup ha pujat a l'escenari el seu rock contundent amb temes del seu darrer treball 'Un lloc on tornar' i han estrenat alguns temes nous com 'Despertador'. La banda ha estat acompanyada per Celesta, que ha sorprès els seus seguidors amb un concert més elèctric.

La responsable del cicle i editora de Musicals de Cugat.cat, Jèssica Sotodosos, ha valorat aquesta darrera edició.

Jèssica Sotodosos

És una 5a edició que ha comptat amb més de 1.300 persones. Ha destacat la gran varietat d'estils i la qualitat



Amb el concert d'aquest divendres ja són 65 els grups que han passat pel 'Mou-te' durant aquestes cinc edicions. El cicle mira ara a la seva 6a edició, després de convertir-se en una proposta estable de l'agenda santcugatenca i dels principals esdeveniments culturals de la ciutat, que han comptat amb l'actuació de diversos grups participants al cicle.

De moment, les votacions populars s'obriran divendres vinent i s'allargaran durant tres setmanes. Els santcugatencs hauran d'escollir entre Don Johnsons, Reality Soul, Fast Forward i Bosni, i podran recordar les seves actuacions en un vídeo de resum de Cugat.cat. Es pot votar a través de l'espai Facebook.com/moutesantcugat. El guanyador protagonitzarà una actuació remunerada dins la programació de Nadal de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.