L'acordionista Ander Tellería encisa el públic al Conservatori Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

L'acordeonista Ander Tellería durant el concert

L'acordeonista Ander Tellería durant el concert

L'acordionista Ander Tellería ha encisat el públic aquest dissabte en un concert de cambra al Conservatori Victòria dels Àngels organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat. El talent del jove músic i la bona acollida del públic ha posat de manifest un dels reptes de futur de l'entitat: continuar oferint concerts de qualitat. El 10è aniversari de Joventuts Musicals posarà punt final el segon dissabte de desembre amb un concert del trombó Santi Novoa i el pianista Ramón López.

Guanyador del concurs permanent de Joventuts Musicals d'Espanya el 2010, l'acordionista Ander Tellería ha convençut el públic santcugatenc. Amb peces de Bach, Lizt i Albéniz, entre d'altres artistes, el jove acordionista ha destacat per la seva qualitat interpretativa.

Aquesta actuació s'emmarca al 10è aniversari de l'entitat. La secretària de Joventuts Musicals, Yelina Velázquez, ha fet un blanç positiu del programa.

Yelina Velázquez

S'ha mantingut una programació ininterrumpuda i excel·lent. Fem una bona valoració i ens esforcem per oferir concerts de major qualitat.



D'altra banda, Velázquez ha destacat que, tot i que la música clàssica acostuma a reunir menys públic que a d'altres estils musicals, el públic santcugatenc és agraït i disciplinat.

Yelina Velázquez

La música clàssica no és un estil de masses com el jazz. Però, el públic santcugatenc sap valorar bé la qualitat dels músics i és molt disciplinat.






Joventuts Musicals de Sant Cugat tancarà la temporada el segon dissabte de desembre amb un concert del trombó Santi Novoa i el pianista Ramón López.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.