Nancy Fabiola ofereix un emotiu concert d'homenatge a Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

La mezzosoprano en un instant del concert al Teatre-Auditori

La mezzosoprano en un instant del concert al Teatre-Auditori

La mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera ha ofert aquest diumenge un emotiu concert d'homenatge a Victòria dels Àngels. Acompanyada pel pianista Mac McClure, la cantant ha interpretat algunes peces del disc 'Lucero mío'. Un treball que la desapareguda soprano catalana va dedicar al seu fill. Peces de Frederic Mompou, Miquel Ortega, o Manuel de Falla han format part del repertori. Mira l'espectacle a Cugat tv

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha estat la primera parada del cicle de concert titulat 'Lucero Nuestro'. Un cicle que vol recordar la figura de Victòria dels Àngels i difondre a la vegada el repertori de temes que la soprano va interpretar per tot el món. La cantant Nancy Fabiola Herrera ha explicat que un dels objectius del cicle de concerts que dirigeix és fer perdurar la música que cantava Victòria dels Àngels.

Nancy Fabiola

En el repertori he incorporat moltes cançons que interpretava Victòria dels Àngels. Vull que tots els artistes que participin en el cicle de concerts també ho facin.


Temes com ‘Cantar del alma’ de Frederic Mompou, 'Canción de la luna' de Manuel de Falla i 'Cuba dentro de un piano' de Xavier Notsalvatge han format part d'aquest recital de cançons. El públic ha quedat meravellat amb la veu de la mezzosoprano.

Públic

Ens ha agradat molt. / Té una veu molt maca i canta molt bé. / Ha estat molt emotiu. / Ella ha estat esplèndida.







Tots els beneficis del concert es destinaran a la Fundació Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.