L'Associació de Voluntaris de La Caixa trasllada el seu concert anual a Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació del concert

Presentació del concert

El concert benèfic que organitza anualment l'Associació de Voluntaris de La Caixa enguany se celebrarà al Teatre-Auditori el segon dimarts de desembre. L'espectacle que comptarà amb l'actuació de la formació Gospel Viu Choir serà en benefici d'un projecte de cooperació que la Fundació Dr. Iván Mañero té en marxa a Guinea Bissau. Les entrades, que ja són a la venda, tenen un preu de 15 euros i es poden aconseguir a través del Servicaixa on també es poden fer aportacions al compte de fila zero.

Aquesta és la quarta edició d'aquest esdeveniment i la primera que té lloc fora de Barcelona. El coordinador de l'entitat de voluntaris, Toni Buisan, explica que per a ells és tot un repte portar la iniciativa a la ciutat.

Toni Buisan

Fer el concert a Sant Cugat és un repte. Aquí tripliquem la capacitat del concert que fem cada any.



Els beneficis de l'espectacle es destinaran al Centre Mèdic Emanuel, gestionat per la Fundació Dr. Iván Mañero, que està ubicat al barri d'Àfia un dels més pobres de la capital de Guinea Bissau. En concret, l'objectiu és equipar un quiròfan. La directora de la fundació, Ruth Mañero, ressalta la importància de la causa.

Ruth Mañero

És un centre on s'atenen nens i dones. Al país gairebé no hi ha quiròfans ben equipats.




El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha animat als ciutadans a participar a la proposta.

Pep Tugues

En aquesta iniciativa hi ha una energia que va més enllà de la part artística i fa que sigui un concert molt especial.




El concert serà el segon dimarts de desembre a partir de dos quarts de deu de la nit a l'escenari santcugatenc. Les entrades es poden comprar al Servicaixa per un preu de 15 euros. A banda, s'ha obert el compte corrent 2100-3003-58-2200577027 per fer aportacions econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.