Cugat.cat repassa amb un reportatge les cinc edicions del 'Mou-te'


  • Comparteix:

El 'Mou-te' és un dels cicles de música referents a l'àrea metropolitana

El 'Mou-te' és un dels cicles de música referents a l'àrea metropolitana

El cicle de concerts locals 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, ha posat el punt final a la cinquena edició amb una assistència de més de 6.000 persones. Cugat tv explica, a través d'un reportatge del programa 'A fons', la trajectòria d'aquesta iniciativa ideada pel grup de comunicació multimèdia i que, en un futur, podria tenir més protagonisme en escenaris com el de la Festa Major o la sala de concerts. Mira aquest reportatge a Cugat tv

6.000 espectadors i més de 60 bandes actuant en cinc entregues. Aquesta és la targeta de presentació del 'Mou-te', el cicle de concerts de música local que organitza Cugat.cat i el consistori.

Un cop completada l'última edició, la iniciativa creada pel grup de comunicació multimèdia local continua mirant endavant. El futur passa per formar part del cartell de concerts de la Festa Major o pujar a l'escenari de la futura sala de concerts. Així ho ha dit el regidor de Joventut, Raül Grangé.

Raül Grangé

M'agradaria grups locals a la Festa Major i també, la gran sorpresa, a la sala de concerts.




Cugat tv explica, a través d'un reportatge del programa 'A fons', la trajectòria del cicle de concerts, que ha comptat amb bandes com Vidal, Corcho o Cyan, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.