El gat amb botes d'Shrek' i Sigmund Freud, a les estrenes de cinema de la setmana


  • Comparteix:

Escena de la pel·lícula 'El gato con botas'

Escena de la pel·lícula 'El gato con botas'

La pel·lícula d'animació 'El gato con botas' és la novetat destacada d'aquesta setmana als dos cinemes de la ciutat, el Cinesa i el Yelmo. Es tracta d'una història sorgida de la saga infantil 'Shrek', que narra les aventures del gat amb botes abans de conèixer l'Shrek i l'Ase al segon film. El Yelmo també acull l'estrena d''Un método peligroso', un drama històric del director David Cronenberg que transporta els espectadors a la consulta del doctor Sigmund Freud abans de la 1a Guerra Mundial. El film el protagonitzen Keira Knightley, Viggo Mortensen i Michael Fassbender. Cap d'aquestes entregues arriba doblada al català.

Després de l'èxit de les quatre pel·lícules de la saga 'Shrek', els més menuts podran gaudir d'aquest 'spin off' que detalla les aventures d'un dels personatges, el gat amb botes, abans de conèixer la resta de protagonistes. Durant el film, que es projecta tant al Cinesa com al Yelmo, el gat i el seu amic Humpty Dumpty intentaran descobrir un antic secret capaç de destruir el món.

L'altra novetat de la setmana és 'Un método peligroso', el nou drama històric de David Cronenberg. L'argument, basat en una novel·la de John Kerr, situa l'acció als carrers de Zuric i Viena just abans de l'inici de la 1a Guerra Mundial. El protagonista és el psiquiatra Carl Jung, Michael Fassbender, un dels seguidors del pare del psicoanàlisi, Sigmund Freud, interpretat per Viggo Mortensen. La relació entre ells es complicarà quan la jove Sabina Spielrein, Keira Knightley, visiti la seva consulta. La pel·lícula s'estrena només al Yelmo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.