La Oreja de Van Gogh, 'Sonrisas y Lágrimas' i la Compañía Nacional de Danza, a la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La Oreja de Van Gogh presentarà el seu nou disc a Sant Cugat

La Oreja de Van Gogh presentarà el seu nou disc a Sant Cugat

La Oreja de Van Gogh formarà part de la nova programació del Teatre-Auditori. La formació basca arribarà als escenaris de l'equipament municipal per presentar el seu nou disc 'Cometas por el cielo' el primer divendres de febrer amb la intenció de fer vibrar els fans santcugatencs amb cançons més enèrgiques i vitals que no havien mostrat encara en cap altre treball discogràfic. Altres protagonistes de la nova temporada de l'equipament seran el ballet de la Companía Nacional de Danza i les set funcions del musical 'Sonrisas y lágrimas'.

El conegut grup de pop La Oreja de Van Gogh aterrarà amb la intenció que els santcugatencs visquin de prop l'essència que els integrants de la banda han volgut transmetre amb la creació del seu nou disc 'Cometas por el cielo'. La cantant del grup, Leire Martínez, explica en declaracions a Cugat.cat que en aquest últim treball la formació ha volgut fer un canvi.

Leire Martínez

Hem volgut actualitzar-nos i ens hem espremut al màxim. Hem volgut evolucionar.


La màgia de les cançons del grup basc no serà l'únic gran espectacle de la nova temporada del Teatre-Auditori. El musical 'Sonrisas y Lágrimas' és una de les grans representacions per les quals aposta l'equipament municipal, que arribarà a Sant Cugat amb set funcions del 24 al 27 de maig. La dansa també serà protagonista en la propera programació, amb l'actuació de la Compañía Nacional de Danza, el tercer cap de setmana de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.