Els paisatges marins i les figures humanes de Laporta, exposats a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Jaume Laporta és un dels pintors assidus a la galeria

Jaume Laporta és un dels pintors assidus a la galeria

La Sala Rusiñol acull l'obra pictòrica de Jaume Laporta, sota el títol 'Llegint la realitat'. L'autor, que ja ha exposat a la galeria santcugatenca prop de cinc vegades, aposta per la pintura realista, especialment pels paisatges marins, i per la figura humana. Durant la presentació de l'exposició, el crític d'art Josep Maria Cadena ha exposat l'obra del pintor i s'ha sortejat una obra original del pintor. La mostra es pot veure a la Sala Rusiñol fins el segon dimecres de desembre.

Jaume Laporta va començar en el món de la pintura molt jove i es va centrar en l'art abstracte. No obstant això, un viatge a la Costa Brava va fer canviar l'eix central de l'obra de l'artista, que va decidir dedicar-se a la pintura realista. L'autor, que ja fa anys que exposa a la sala, ha descrit així la seva obra.

Jaume Laporta

És una pintura de caire figuratiu, a través de l'anàlisi de la realitat. Els elements que em sorprenen els intento copsar.



Jaume Laporta ha exposat a la Sala Rusiñol prop de cinc vegades. L'última va tenir lloc l'any 2008, amb l'exposició 'Concepte i figuració'. La mostra es podrà veure fins el segon dimecres de desembre. De cara a Nadal, l'espai acollirà les obres de Josep Cruanyes sobre els seus viatges per Venècia i Amsterdam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.