Surt al mercat 'Transparent', el primer treball en solitari d'Albert Solà


  • Comparteix:

L'artista santcugatenc Albert Solà a l'estudi de Cugat.cat

L'artista santcugatenc Albert Solà a l'estudi de Cugat.cat

El primer treball en solitari del cantautor santcugatenc Albert Solà ha sortit al mercat aquest dilluns. Guanyador del premi del jurat al Mou-te del 2010, Solà ha agraït a Cugat.cat el seu naixement professional amb la presentació del seu primer disc 'Transparent'. L'àlbum compta amb sis temes on l'artista santcugatenc mostra al públic el seu costat més íntim i nostàlgic. A banda de trobar el disc als establiments musicals de la ciutat, també es podran escoltar els temes a través del MySpace i el Facebook de l'artista.

Després de formar part de diversos grups de la demarcació de Barcelona com a guitarrista, Albert Solà s'ha llançat al mercat discogràfic en solitari. El seu àlbum 'Transparent' se centra a les experiències dels últims anys del cantautor santcugatenc en forma de cançó. Participant de l'edició passada del Mou-te i guanyador del premi del jurat, Solà ha agraït a Cugat.cat el seu inici com a professional.

Albert Solà

A Cugat.cat vaig néixer musicalment amb aquest nou projecte. El primer concert del Mou-te va ser el primer amb la banda. En part també és vostre.


Un treball compta amb sis temes que mostren el costat més íntim i nostàlgic de Solà com 'Caminants de la lluna i 'Ulls de marbre', entre d'altres. Així, l'artista ha avançat que la seva intenció per a futurs treballs és mostrar una vessant més alegre.

Albert Solà

El disc és molt intimista. Està molt concentrat en mi i en el meu interior. De cara al futur, m'agradaria treballar més en l'exterior, en temes més alegres.



Les xarxes socials han jugat un paper important en la difusió del primer llançament de Solà, ja que a banda de trobar el disc als establiments musicals de Sant Cugat, també es podran escoltar els temes a través del MySpace i el Facebook de l'artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.