'Pedra i sang' programa vuit funcions amb nou càsting


  • Comparteix:

Moment d'una funció de l'any passat, l'última de Joan Fàbregas.

Moment d'una funció de l'any passat, l'última de Joan Fàbregas.

L'obra 'Pedra i sang' de la companyia Tetrateatre aixeca el teló al claustre del Monestir el quart divendres de desembre, amb un total de vuit funcions. El muntatge presenta enguany un càsting renovat, marcat per les incorporacions de Xavier Tor i Francesc Ollé en els papers protagonistes de l'Abat Biure i Berenguer de Saltells. Altres novetats són els locutors de Cugat.cat Pere Pahisa i Joan Vallvé, com el monjo estudiós i el monjo cellerer. La venda d'entrades comença aquest dijous a la Casa de Cultura.

'Pedra i sang' tindrà vuit representacions que arrencaran el quart divendres de desembre amb un doble passi: el primer per a la premsa i el segon en el marc del 'Camí de justícia'. La resta de sessions continuaran a partir del dia de Nadal fins l'últim dimecres de mes. Aquell dia i l'anterior hi haurà funcions a les vuit del vespre i a les deu de la nit.

L'edició 2011 de la tragicomèdia musical va lligada als nous rostres de la parella protagonista. Xavier Tor i Francesc Ollé substitueixen Jaume Pla i Joan Berlanga, que han interpretat els papers d'Arnau de Biure i el noble Berenguer des del principi de l'obra. El televisiu Carles Martínez repeteix com a Rei Pere III el Cerimoniós.

El santcugatenc Xavier Tor ha explicat què suposa representar el paper de l'Abat Biure.

Xavier Tor

Un paper com aquest s'afronta amb gran responsabilitat i il·lusió.




Altres novetats del repartiment són els locutors de Cugat.cat Pere Pahisa i Joan Vallvé, caracteritzats com el monjo estudiós i el monjo cellerer. Francesc Fonolleda agafa el relleu de Joan Fàbregas, fent de monjo hortolà.

Dolors Vilarasau és la directora de 'Pedra i sang', amb text de Josep Maria Jaumà. La venda d'entrades anticipada es farà a partir d'aquest dijous a la Casa de Cultura, i també una hora abans de cada funció. Tetrateatre també té activa la web de l'espectacle Pedraisang.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.