Es publica 'Polinesia Meridional', el nou disc de La Casa Azul


Temes relacionats

Guille Milkyway participa en un videojoc musical per als dispositius d'Apple (24/nov/11)


  • Comparteix:

Portada del nou disc / Font: Musicoscopio.com

Portada del nou disc / Font: Musicoscopio.com

El grup de música pop La Casa Azul, encapçalat pel santcugatenc Guille Milkyway, ha estrenat nou disc aquest dilluns. L'àlbum 'La Polinesia Meridional', pretén retre homenatge a la melodia i l'esbargiment, ingredients necessaris per evadir-se d'una realitat 'cada cop més en declivi', tal com descriu el músic. En aquest nou treball, Milkyway s'inspira en músics com Phil Spector, Norman Harris i el grup Ramones, entre d'altres.

Després de 'Revolución Sexual' i 'Lo que nos dejó la Revolución', La Casa Azul torna amb unes cançons que conviden a l'optimisme i l'amor a través de la senzillesa. 'Polinesia Meridional' surt aquest dilluns en una edició especial en CD i vinil per als fans més incondicionals. Un cop exhaurits aquests formats, sortirà a la venda la versió estandard en format Digipack.

La gira de presentació del nou disc començarà el març de 2012 i intentarà captar nous públics a través de cançons com 'Europa Superstar', 'Todas tus amigas' i 'La fiesta universal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.