'A casa per Nadal' arriba aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El Cicle de Cinema d'Autor aposta per la pel·lícula noruega 'Hjem til jul', 'A casa per Nadal'. El film és l'adaptació d'un llibre d'històries curtes de l'autor noruec Levi Henriksen, titulat 'Deixeu regals suaus sota l'arbre'. La pel·lícula, dirigida pel director i productor Bent Hamer, es podrà veure aquest dijous a les sales de Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

L'argument del film succeeix a la petita ciutat noruega de Skogli, on diversos personatges que representen una àmplia gamma d'edats i classes socials s'encreuen, combinant humor amb tragèdia i tendresa amb desesperació. Les diverses històries tracten aspectes de la convivència i exploren l'amor a qualsevol edat i en totes les seves fases.

La pel·lícula compta amb actors com Nina Andresen Borud i Trond Fausa Aurvaag, entre d'altres. 'A casa per Nadal' es projectarà als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada costarà quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.