Les noves cares marquen el retorn del clàssic nadalenc 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

Moment de la representació

Moment de la representació

'Pedra i Sang' estrena aquest diumenge el nou càsting en la primera representació oficial de la temporada, després de les dues representacions excepcionals d'aquest divendres. El claustre del Monestir és l'escenari d'aquest muntatge que aixeca el teló a les vuit del vespre, i es representarà cada dia fins aquest dimecres. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Casa de Cultura per un preu de 15 euros i també una hora abans de l'espectacle per a les sobrants. Mira el muntatge a Cugat tv

La tradicional representació estrena enguany un ventall d'actors renovat i marcat per les incorporacions de Xavier Tor i Francesc Ollé en els papers protagonistes de l'Abat Biure i Berenguer de Saltells. Així ho explica la directora de l'obra, Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

La principal novetat és el canvi de rostres. Un dels reptes d'aquest any és aconseguir un canvi en uns personatges prefixats en l'imaginari col·lectiu.




Tor, que fins ara interpretava el paper de l'advocat Çarovira, ha explicat què suposa representar el paper de l'Abat Biure.

Xavier Tor

Un paper com aquest s'afronta amb gran responsabilitat i il·lusió.




Les dues preestrenes han tingut lloc aquest divendres, la primera per a la premsa i la segona en el marc del Camí de Justícia. Aquest diumenge a les vuit del vespre comencen les representacions oficials, que s'allargaran fins dimecres vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.