Els ajudants dels Reis, preparats per rebre els desitjos dels més menuts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els ambaixadors reials recullen, aquest dimecres, les cartes dels santcugatencs més menuts al claustre del Monestir. El patge reial també s'encarregarà de rebre els desitjos de Nadal dels nens i nenes de la ciutat el mateix dia, de cinc de la tarda a vuit del vespre a Coll Favà. Tot plegat, amb la voluntat d'escoltar les peticions dels més petits de la casa, per després fer-les arribar a Ses Majestats, els Reis d'Orient. Mira el recorregut de la cavalcada a Cugat tv

Aquesta recollida de cartes és l'aperitiu de l'arribada de Ses Majestats aquest dijous. Al centre de la ciutat, 18 carrosses passejaran pels carrers del municipi, fent el recorregut habitual. Ses Majestats arribaran en helicòpter a la plaça de l'Arborètum a un quart de sis de la tarda i repartiran un total de 2.700 quilos de caramels, gairebé 1.000 menys que l'any passat.

A Valldoreix, a les sis de la tarda, els Reis Mags arribaran a la plaça de Can Cadena, on es donarà el tret de sortida a la cavalcada.

A Mira-sol, la Cavalcada de Reis començarà quan Ses Majestats aterrin amb helicòpter al camp de futbol del districte, a un quart de sis.

A la Floresta, l'arribada dels Reis es farà en tren i l'inici de la cavalcada es farà a quarts de sis a l'estació. A dos quarts de vuit, tindrà lloc l'arribada al Casino la Floresta, la recollida de cartes i la xocolatada.

A les Planes, a les sis tindrà lloc l'arribada dels Reis Mags d'Orient a la plaça de la Creu d'en Blau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.