Helicòpter, tren i cavall, mitjans escollits pels Reis Mags per visitar els districtes


  • Comparteix:

Els Reis durant la seva estada a la Floresta al 2011

Els Reis durant la seva estada a la Floresta al 2011

Els Reis Mags d'Orient multipliquen els seus esforços per arribar a tots els infants dels districtes de la ciutat i ho fan per aire, en tren i a cavall. A un quart de sis, el tren de Ses Majestats arribarà a la Floresta per portar la il·lusió als infants del territori. A la mateixa hora l'helicòpter reial aterrarà al camp de futbol del Mira-sol. A les Planes, els Reis Mags hi arribaran a cavall i començaran el recorregut a la plaça de la Creu d'en Blau.

Com és habitual, l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) rebrà a un quart de sis de la tarda el tren que porta als Reis Mags al barri. Un cop allà, seran rebuts pel president del consell de barri, Carles Brugarolas, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Seguidament, començaran el recorregut pels carrers del districte que enguany, per primera vegada, finalitza al Casino. Serà aquí on els infants podran fer entrega de les seves peticions. L'entitat SomFesta és l'organitzadora de la rua amb la col·laboració de l'Ajuntament.

A Mira-sol, Ses Majestat arribaran via aèria. Un helicòpter traslladarà al Reis d'Orient al camp de futbol del Mira-sol a un quart de sis de la tarda. Allà, ocuparan les seves carrosses i emprendran el trajecte que els ha de portar fins al casal de Mira-sol fent aturades a diversos punts del barri. La Residència Llar d'Avis de Mira-sol, la Parròquia de Sant Joan Baptista i la residència CARE són els trets indrets on els Reis Mags faran una aturada. El president del consell del barri, Francesc Carol, i la regidora d'Educació, Esther Salat, seran els encarregats de donar la benvinguda als Reis. La proposta enguany torna a estar organitzada per l'Associació de Veïns de Mas Gener.

A les Planes, Ses Majestats hi arribaran a cavall. A la plaça de la Creu d'en Blau, seran rebuts pel president del consell de barri, Joan Puigdomènech, i el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero. Aquí arrencarà la comitiva que desfilarà pels carrers de les Planes. La rua està organitzada per la Comissió de Festes de les Planes amb la col·laboració de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.