El Teatre-Auditori presenta una nova 'Hedda Gabler'


Temes relacionats

Una xerrada presenta la nova 'Hedda Gabler' del Teatre-Auditori ( 5/mar/12)


  • Comparteix:

Laia Marull porta a escena Hedda Gabler

Laia Marull porta a escena Hedda Gabler

El Teatre-Auditori acull aquest divendres l'adaptació de l'obra 'Hedda Gabler' dirigida i protagonitzada per David Selvas i amb Laia Marull com a protagonista. Es tracta d'una revisió més actual d'una de les obres més importants del noruec Henrik Ibsen i que se centra en el personatge d'una dona obsessionada per l'avorriment de la seva vida.

La nova versió presenta una protagonista molt més divertida, que intenta fugir de l'avorriment, però que, igual que l'original del segle XIX, manipula i fa patir els personatges que l'envolten.

L'actriu Cristina Genebat, que dóna la rèplica femenina a la protagonista encarnada per Laia Marull, ha subratllat que el públic santcugatenc es trobarà una Hedda Gabler diferent al personatge d'Ibsen.

Cristina Genebat

Aquesta és una Hedda Gabler més divertida que mai, lluny del personatge avorrit de l'original.



El director David Selvas substitueix el valldoreixenc Francesc Orella a l'hora de donar vida al protagonista masculí, a causa d'una lesió de l'actor local.

'Hedda Gabler' es va estrenar el gener a Barcelona i arriba al Teatre-Auditori aquest divendres. El preu de l'entrada és de 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.