La Farga organitza per primera vegada un musical sobre el Nadal


  • Comparteix:

Els alumnes promocionen el musical amb cartells com aquest / Font: La Farga

Els alumnes promocionen el musical amb cartells com aquest / Font: La Farga

L'escola La Farga prepara per primera vegada un musical per celebrar el Nadal, protagonitzat per prop de 500 alumnes. Es tracta d'una iniciativa ideada per potenciar el pavelló poliesportiu del centre i oferir una activitat diferent als alumnes de cara a les festes nadalenques. El musical, titulat 'Somni', parla sobre la història dels Reis Mags i compta amb els 400 alumnes de primària i un centenar més de secundària. En cas que l'espectacle tingui èxit, l'escola repetirà l'experiència els propers anys.

L'espectacle, ideat per professors i alumnes de l'escola, narra la història dels Reis d'Orient i de com aquests arriben a Betlem guiats per una estrella. 'Somni' té 20 alumnes protagonistes, mentre que la resta participaran en les coreografies de les cançons. Els temes seran clàssics del rock, alguns dels quals han estat adaptats per fer-ne una versió catalana pròpia.

El director del musical, Xavier Mercader, ha explicat que els alumnes estan entusiasmats amb la iniciativa.

Xavier Mercader

Els alumnes estan entusiasmats amb el projecte. No paren de cantar les cançons pel col·legi.


Els alumnes porten ja unes quantes setmanes preparant l'espectacle. Fa uns mesos, els responsables van organitzar unes proves per escollir els 100 alumnes de secundària que participaran a l'espectacle amb unes coreografies més elaborades que les dels nens de primària. En cas que el projecte tingui èxit, La Farga repetirà l'experiència l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.