El Grup de Teatre de Femarec protagonitza el documental 'Un dia de Glòria'


  • Comparteix:

Actors de Femarec durant un assaig / Font: Femarec.es

Actors de Femarec durant un assaig / Font: Femarec.es

El Grup de Teatre Social de Femarec, dirigit per la santcugatenca Glòria Rognoni, protagonitza el documental 'Un dia de Glòria'. El llargmetratge recull la vida de 12 actors que treballen a l'entitat, amb un 80% de la plantilla integrada per persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental. D'aquesta manera, l'audiovisual mostra, entre d'altres, com els actors preparen l'estrena del nou espectacle 'El discret encant de la gàbia' i diversos reconeixements com ara el Premi Ciutat de Sant Cugat per a la seva directora.

El documental, que és una producció de Lemure, retrata la rutina laboral dels seus protagonistes a l'entitat Femarec, la seva connexió amb el teatre social, els seus dubtes, il·lusions i nervis fins el dia de l'estrena. Ho explica la directora de l'entitat, Glòria Rognoni.

Glòria Rognoni

Es van interessar pel nostre treball i han fet un seguiment de diversos assajos i dels actors i actrius a àmbit personal.


Rognoni ha destacat la importància de fer difusió de projectes d'aquesta mena, que ajuden a sensibilitzar la societat envers les persones amb discapacitat i demostrar que també són capaços de fer moltes coses.

L'estrena del documental tindrà lloc dimarts de la setmana vinent als cinemes Verdi de Barcelona, a un quart de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.