El Nadal arriba als cinemes santcugatencs amb 'Arthur Christmas: Operación Regalo'


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula / Font: Cinesa.es

Cartell promocional de la pel·lícula / Font: Cinesa.es

'Arthur Christmas: Operación Regalo' és la novetat que presenten els cinemes santcugatencs aquesta setmana. A causa del pont, l'estrena ha tingut lloc aquest dimecres i no divendres, com és habitual. La història, que explica com el fill del Pare Noel pren el relleu del seu pare, es podrà veure a Yelmo en 2D i a Cinesa en 3D i versió digital.

El film ens presenta a un Pare Noel que considera que ha arribat l'hora de jubilar-se i cedeix el càrrec al seu fill Arthur, un noi molt eficient i responsable, però poc alegre. La tasca del successor es complica quan un dels 600 milions de nens a qui havia de visitar en una nit es queda sense regal.

Es tracta d'una pel·lícula d'animació britànica que compta amb el doblatge de coneguts actors, com el protagonista de la sèrie 'House' Hugh Laurie. El film, distribuït per Sony Pictures i Ardmann Animations, dura una hora i mitja i està indicat per a tots els públics, especialment per als nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.