Obertes les inscripcions per a la 7a edició del Camí de Justícia


Temes relacionats

Les entrades de 'Pedra i Sang' ja són a la venda ( 1/des/11)


  • Comparteix:

El Camí de Justícia de l'any passat

El Camí de Justícia de l'any passat

Ja estan obertes les inscripcions per a la 7a edició de Camí de Justícia, l'activitat organitzada pel Museu de Sant Cugat i el Museu n'Ordadó de Cerdanyola en què veïns de les dues localitats recorren la distància que els assassins de l'Abat Biure van fer la nit de Nadal del 1351. Les inscripcions es poden fer a través del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i les places són limitades.

Un centenar de persones, 50 de cada municipi, commemoraran dues nits abans de Nadal l'assassinat de l'abat Biure a mans de Berenguer de Saltells, recordant el camí que van recórrer el noble i els seus sequaços per cometre el crim. Els caminants partiran del Museu n'Ordadó de Cerdanyola i seran rebuts al Monestir per les autoritats d'ambdós municipis. Allà s'entaularan per gaudir d'un sopar medieval i gaudiran d'una representació excepcional de 'Pedra i Sang', que s'ofereix abans de l'estrena oficial, la nit de Nadal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.