DTerra celebra 10 anys amb una festa i nous projectes


  • Comparteix:

Una de les peces que s'han pogut veure aquesta temporada a l'espai

Una de les peces que s'han pogut veure aquesta temporada a l'espai

La galeria Dterra, al carrer d'Anselm Clavé, festeja els seus 10 anys de vida el dissabte de la setmana vinent amb una jornada de portes obertes, en què els assistents podran conèixer els joiers col·laboradors de l'espai. L'aniversari també ha portat la galeria a organitzar trobades mensuals amb mestres joiers. La primera cita serà l'últim dijous de desembre amb la ponència de Walter Chen.

Dissabte de la setmana vinent, la galeria DTerra obre les portes als ciutadans amb una festa que començarà a dos quarts de set de la tarda. El 10è aniversari de l'espai porta als responsables de DTerra a celebrar l'efemèride amb els visitants amb un aperitiu i la presència dels joiers que han participat en les exposicions d'aquesta temporada.

Dins els actes del 10è aniversari, DTerra ha preparat un cicle de trobades mensuals amb mestres joiers que faran classes magistrals. Walter Chen serà el responsable d'inaugurar el cicle, l'últim dijous d'aquest mes, a dos quarts de vuit del vespre. Chen parlarà de la base de les seves creacions, inspirades en l'evolució i el creixement de la natura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.