El concert d'homenatge a la sarsuela emociona els fidels d'aquest gènere


  • Comparteix:

Un instant del concert al Teatre-Auditori

Un instant del concert al Teatre-Auditori

El concert d'homenatge a la sarsuela II ha satisfet les expectatives del públic santcugatenc fidel a aquest gènere. Sota la direcció de Daniel Gil de Tejada, el Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès han interpretat una selecció de romanços, duets i fragments. Obres clàssiques de la sarsuela com 'Cançó d'amor i de guerra', 'La verbena de la paloma' o 'El gato montés' han estat algunes de les peces escollides per l'ocasió. Mira l'espectacle a Cugat tv

El públic del Teatre-Auditori fidel a l'òpera i a la sarsuela no ha volgut perdre's el segon concert d'homenatge a aquest gènere. El muntatge ha comptat amb els solistes Saioa Hernández, Carles Cosías i Ismael Pons. Acompanyats pels músics de l'Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell, el conjunt ha interpretat fragments de sarsueles que en alguns casos eren força desconegudes pel públic.

El director d'orquestra i del cor, Daniel Gil de Tejada, ha explicat per què en aquesta ocasió han optat per interpretar peces menys recurrents.

Daniel Gil de Tejada

Hem volgut sorprendre el públic amb algunes peces que no coneixen i que són molt maques.




Una vegada més, el públic del Teatre-Auditori ha sortit encantat i emocionat amb el concert.

Públic

Unes veus precioses i un programa complet. / Fantàstic./ M'ha agradat molt. Feia molts anys que no sentia sarsuela./ M'he emocionat.







El concert d'homenatge a la sarsuela II ja es va poder veure el mes de novembre al Teatre La Faràndula de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.