L'exposició 'Temps d'infantesa' de Firart planteja un viatge retrospectiu al passat


  • Comparteix:

'Temps d'infantesa' agrupa diverses disciplines artístiques

'Temps d'infantesa' agrupa diverses disciplines artístiques

Més d'una trentena d'artistes de Firart ha presentat aquest dimarts l'exposició col·lectiva 'Temps d'infantesa' en un acte a la Casa de Cultura. La mostra, organitzada per Firart, planteja un viatge a través de la infantesa dels diferents artistes a través de diverses disciplines, com són la pintura, l'escultura, la fotografia i l'audiovisual. L'actuació de la violinista de Joventuts Musicals (JJMM), Clara Garriga, ha donat el tret de sortida a aquesta mostra que es podrà visitar fins el quart diumenge de gener.

'Temps d'infantesa' és una exposició col·lectiva de 33 artistes de Firart que explora el temps de la infantesa, proposant un diàleg entre un audiovisual realitzat a partir de testimonis gràfics de la infantesa d'alguns dels autors de l'exposició, amb l'evocació d'aquest temps que cada artista presenta amb la seva obra.

La mostra està formada per diferents pintures, fotografies i escultures, que exploren la infantesa de manera interdisciplinar. Així ho ha explicat la presidenta de Firart, Imma Pueyo, en declaracions a Cugat.cat

Imma Pueyo

Cadascú participa amb el que habitualment treballa. Combina la pintura, l'escultura i la fotografia.


L'acte d'inauguració, al qual ha assistit el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha comptat amb la participació de la jove violinista Clara Garriga, que amb només 11 anys ha ofert un breu concert per començar la vetllada.

Les obres de 'Temps d'infantesa' romandran a la Casa de Cultura fins el quart diumenge de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.