Arriba 'Arquitectures', la nova exposició de Ramon Herreros


  • Comparteix:

Ramon Herreros explora la força del color i la senzillesa de les formes geomètriques a 'Arquitectures'

Ramon Herreros explora la força del color i la senzillesa de les formes geomètriques a 'Arquitectures'

Ramon Herreros ha presentat aquest dimarts la seva nova exposició 'Arquitectures', a la Canals-Galeria d'Art. La nova proposta de l'autor investiga el cromatisme i el color dels ambients urbans, en una obra on la força del color i la senzillesa de les formes geomètriques són els principals protagonistes. Es tracta d'una col·lecció de pintures figuratives fortament influenciada per l'època més abstracte de l'autor. L'exposició es podrà veure a la galeria santcugatenca fins el darrer diumenge de febrer.

El color, la textura i el dibuix són els elements clau de la nova obra de Ramon Herreros, 'Arquitectures', que ha vist la llum aquest dimarts a la ciutat. A través d'aquests elements, el pintor proposa un viatge a través de una sèrie d'obres figuratives que busquen la complicitat amb la seva etapa més abstracte.

La Canals-Galeria d'Art ha estat l'encarregada d'acollir aquesta obra on el color i, sobretot, la llibertat cromàtica, són un element clau de l'acte creatiu. Així ho ha explicat l'artista Ramon Herreros, a Cugat.cat

Ramon Herreros

Quan començo una obra començo amb un color i els altres es van afegint com si es triessin a ells mateixos.



L'obra de Ramon Herreros, que en la seva infantesa va residir a Valldoreix, es podrà visitar a la Canals-Galeria d'Art fins el darrer diumenge de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.