Ple absolut al concert solidari en benefici de la Fundación Dr. Iván Mañero


  • Comparteix:

Foto de família de les autoritats i els organitzadors

Foto de família de les autoritats i els organitzadors

Prop de 800 persones han ocupat les butaques del Teatre-Auditori per assistir al concert que ha aquest dimarts ha coordinat l'Associació de Voluntaris de La Caixa a favor de la Fundación Dr. Iván Mañero. L'èxit d'assistència al concert, a càrrec del Gospel Viu Choir, s'ha traduït en més de 11.800 euros que es destinaran al projecte sanitari de l'ong a Guinea Bissau.

La primera edició fora de Barcelona del concert solidari que organitza l'Associació de Voluntaris de La Caixa ha obtingut un ple absolut a l'equipament municipal. El president de l'entitat organitzadora, Alfons Sánchez, s'ha congratulat de la resposta solidària dels santcugatencs.

Alfons Sánchez

Havíem fet el concert fins ara al CaixaFòrum i no havíem tingut l'èxit d'avui





De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha aprofitat l'èxit d'assistència del concert per refermar el compromís de la ciutadania en termes de cooperació amb els més desafavorits.

Mercè Conesa

La Fundació Iván Mañero treballa amb nens i és bo que es reconegui la seva contribució




Pel concert d'aquest dimarts ha desfilat una nodrida representació del món social, cultural i polític del municipi. També ha reunit alts càrrecs de la Generalitat, com la directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.