L'espectacle 'Carmen' de la companyia Metros omple el Teatre Auditori


  • Comparteix:

El muntatge va estrenar-se al Festival de Peralada

El muntatge va estrenar-se al Festival de Peralada

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest cap de setmana per la presentació a Sant Cugat del ballet 'Carmen', de la companyia Metros, resident a la nostra ciutat. Aquest muntatge, que va estrenar-se al mes d'agost a Peralada, explica amb el llenguatge de la dansa contemporània, la història d'amor de Carme i Don José. Després d'aquesta funció, la companyia Metros tornarà a actuar a la nostra ciutat dins el marc de Poesia Sant Cugat, amb un muntatge inspirat en l'obra de Salvador Espriu.

Amb coreografia i direcció de Ramon Oller, "Carmen" vol explicar una història de lluita i de seducció dins el marc de la societat espanyola i els seus codis més ancestrals. Amb una convinació d'elements com el foc i l'aigua, i a partir del llenguatge de la dansa contemporània, la companyia Metros narra la dramàtica història d'amor entre Carmen i Don José.
Aquest muntatge es va estrenar el passat mes d'agost al Festival de Peralada i arribava ara a la nostra ciutat dins el marc del programa de companyies de dansa residents.
Per l'ajudant de direcció de la companyia, Alícia Pérez-Cabrero, actuar a Sant Cugat és una mica com tornar a casa, ja que aquest és l'escenari on han estat assajant.

Alícia Pérez-Cabrero

És com un reconeixement a la nostra feina. Que un teatre volqui totes les seves prestacions a les noestres necessitats és una gran cosa. Per nosltres venir aquí és com alguna cosa més natural.


Aquest muntatge no és però l'únic que la companyia Metros farà a la nostra ciutat durant aquest trimestre. El proper dia 15, i dins el marc de Poesia Sant Cugat, la companyia de Ramon Oller presentarà un espectacle basat en l'obra de Salvador Espriu i amb música de Marina Rossell. Pérez-Cabrero explica que és un muntatge de petit format basat en les idees personals de cantant i coreògraf.

Alícia Pérez-Cabrero

És un espectacle de petit format, on la Marina s'ha hagut d'adaptar al que el Ramon volia explicar amb la lletra, i ell s'ha hagut d'adaptar també a ella per necessitats muscials.


L'espectacle porta per títol "La barca del temps" i compta només amb les intervencions dels propis Ramon Oller i Marina Rossell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.