La 2a Nit Temàtica de la Unipau debat les conseqüències de l'emergència de la Xina


  • Comparteix:

Joseph Maas ha encetat aquesta segona Nit Temàtica

Joseph Maas ha encetat aquesta segona Nit Temàtica

La 2a Nit Temàtica de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) s'ha encetat aquest divendres a la Casa de Cultura per debatre sobre les conseqüències de l'emergència de la Xina. La xerrada s'ha servit del llibre 'Quan mil milions de xinesos salten, veus de l'avantguarda del canvi climàtic', del corresponsal del diari 'The Guardian' a la Xina, Jonathan Watts. L'activitat tindrà lloc cada tercer divendres de mes fins al maig.

L'emergència de la Xina i les conseqüències ecològiques que pot comportar a àmbit mundial s'ha posat de manifest aquest divendres en la segona jornada de la Nit Temàtica que organitza la Unipau. Joseph Maas ha estat l'encarregat de presentar el llibre que ha obert el debat: 'Quan mil milions de xinesos salten, veus de l'avantguarda del canvi climàtic' del corresponsal del diari The Guardian, Jonathan Watts. Gràcies a la seva experiència com a corresponsal a l'Àsia, Watts construeix un relat on es recullen els problemes ecològics que té la Xina.

La tècnica de la Unipau Mariona Sebastián ha explicat les raons de l'elecció del llibre per aquesta segona jornada.

Mariona Sebastián

D'una banda, perquè la Xina és un país emergent. I per l'altra, perquè en la crisi econòmica, de valors i ecològica la Xina té un pes molt gran.


A més, Sebastián ha destacat que la Nit Temàtica serveix per realitzar una activitat continua durant l'any, a banda del seminari d'hivern i el curs d'estiu que realitza Unipau. Els debats, que intercalaran llibres i documentals, tindran lloc cada tercer divendres del mes fins al maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.