ASDI clou els actes de celebració del seu 30è aniversari amb 'Set núvies per a set germans'


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de l'obra de teatre d'ASDI

Moment de l'actuació de l'obra de teatre d'ASDI

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) ha clos les celebracions del seu 30è aniversari amb una particular representació teatral de l'obra 'Set núvies per a set germans', on els actors han triat la música i la posada en escena. Una vintena d'usuaris d'ASDI han estat actors per un dia aquest dissabte al Centro Popular Andaluz (CPA), on han estat acompanyats per més d'un centenar de persones.

Mira l'espectacle a Cugat tv

ASDI ha escollit l'obra 'Set núvies per a set germans' per celebrar aquest Nadal amb els usuaris i familiars vinculats a l'entitat. A més, aquesta representació també ha servit per cloure els actes de celebració dels 30 anys d'ASDI.

La versió interpretada pels nois d'ASDI és una versió més original i divertida que la pel·lícula, on els decorats, el vestuari i la música han estat triats pels usuaris, els voluntaris i monitors de l'entitat.

La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha destacat l'objectiu d'aquestes representacions teatrals que ja fa quatre anys que duen a terme.

Mercè Martínez

L'objectiu és la integració a la societat de Sant Cugat. Que la gent conegui que fem obres de teatre que són un servei terapèutic.





De la seva banda, la directora d'ASDI, Begoña Viñallonga, ha manifestat la importància que té per als usuaris de l'entitat la preparació d'aquesta obra.

Begoña Viñallonga

Fem una obra de teatre que és diferent, no és la típica de Nadal. És una obra divertida. Ells van fent tot l'argument, últimament musical, i s'ho passen molt bé.





Amb una actuació plena d'emoció, música, ball i humor, ASDI ha posat el punt final als actes commemoratius de l'aniversari. En finalitzar l'obra de teatre, l'entitat ha ofert un refrigeri als assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.