El tradicional 'Concert de Nadal' de la Coral Tardor dóna pas a l'any del seu 25è aniversari


  • Comparteix:

La Coral Tardor durant el concert

La Coral Tardor durant el concert

Les nadales tradicionals han marcat el 'Concert de Nadal' que la Coral Tardor ha ofert aquest dissabte al Centre Social i Sanitari de la Floresta. L'actuació; que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer; ha servit per posar de relleu la importància de la tasca que encapçala la formació en benefici de la gent gran. De fet, amb aquest concert, l'agrupació encara l'any vinent la celebració del seu 25è aniversari.

Mira l'espectacle a Cugat tv

El 'Concert de Nadal' d'enguany ha comptat amb un repertori basat en nadales tradicionals populars de diversos indrets del món, des d''El noi de la mare' i 'El Chiquirriquitín' fins a 'Joia en el món' de Georg Friedrich Händel. L'actuació ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha subratllat la importància que té la continuïtat del concert per al municipi.

Mercè Conesa

És important que cada any la coral mantingui el concert de Nadal perquè ens agrada molt venir a escoltar-los. Els desitjo que continuïn treballant.




D'altra banda, la directora de la coral, Mireia Calduch, ha aprofitat l'acte per avançar quin és el programa de l'any vinent, quan l'agrupació musical celebra el seu 25è aniversari.

Mireia Calduch

L'any 2012 celebrem el 25è aniversari. Tenim un programa ambiciós que estarà dedicat a cançons de bandes sonores de pel·lícules.





L'acte, que s'ha celebrat aquest dissabte al Centre Social i Sanitari de la Floresta, ha posat el punt final amb una actuació que ha convidat a la interacció del públic amb els membres de la Coral Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.