'Els Pastorets' tornen al centre de la ciutat amb Can Ninot


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Can Ninot ha recuperat aquest cap de setmana la tradició de representar 'Els Pastorets' al centre de la ciutat, amb una particular versió amb titelles de drap. A través d'aquest llenguatge diferent, els actors han fet gaudir de valent els espectadors, que han omplert la sala de gom a gom. Els més petits han pogut veure les aventures d'en Lluquet i en Rovelló dissabte a la tarda i diumenge al punt del migdia.

A Sant Cugat era tradicional representar 'Els Pastorets' al centre per Nadal, però es va deixar de fer fa anys. Des de Can Ninot han volgut recuperar la tradicional representació oferint una versió original del clàssic. Ho ha explicat el director de Can Ninot i creador de l'obra, Cristian Treceño.

Cristian Treceño

Les tradicions són importants fins a cert punt, però ens va semblar que seria una bona idea recuperar aquesta tradició de Sant Cugat.



L'altre creador de l'obra, Roger Casadellà, considera que l'ús de titelles fa perdre riquesa al text teatral, però crea un espectacle molt més dinàmic que comunica molt bé amb els infants.

Roger Casadellà

Perds les subtileses del text però apareix el joc, els titlles donen molt de joc i acció, i això és el que més agrada als nens.





Els santcugatencs han omplert la sala en les dues representacions que s'han programat aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.