DTerra celebra el seu 10è aniversari amb la mirada posada en ampliar les seves activitats artístiques


  • Comparteix:

La galeria DTerra en plena celebració

La galeria DTerra en plena celebració

La galeria DTerra ha festejat aquest dissabte el seu 10è aniversari celebrant haver-se convertit en un espai de referència en l'art de les joies. La celebració ha consistit en una jornada de portes obertes amb música en directe, un aperitiu i el sorteig de dues joies i una peça de ceràmica. Després de 10 anys, les dues propietàries miren ara al futur amb la voluntat d'encetar un nou cicle ampliant les seves activitats artístiques amb tallers i més exposicions.

DTerra ha reunit joiers, clients i amics per celebrar plegats els 10 anys de la galeria, perquè les propietàries de l'espai, Laura Jener i Roberta Ferreira, consideren que aquesta aventura no hauria estat possible sense tots ells. Per Ferreira, el balanç d'aquesta dècada només pot ser positiu perquè mantenir un espai d'aquestes característiques durant tant de temps prova que s'ha fet bona feina.

Roberta Ferreira

Al principi va costar, però hem evolucionat molt. Complir 10 anys ja és tot una proesa per haver tirat endavant un tema artístic com aquest.



Jener considera que DTerra s'ha convertit en un espai de referència d'aquest tipus d'art i creu que cal consolidar aquesta posició sense deixar de marcar-se nous objectius.

Laura Jener

Ens plantegem començar un nou cicle. Per això evolucionem i ampliem el tema galeria i les exposicions. Som referència en joieria contemporània i volem afiançar-ho.




Les portes de la galeria han estat obertes tota la tarda per donar pas a una festa amb música a càrrec d'un grup del Cor Infantil de Sant Cugat, el sorteig de dues joies i una peça de ceràmica, i un pastís d'aniversari.

Dins els actes del 10è aniversari, DTerra ha preparat un cicle de trobades mensuals amb mestres joiers que faran classes magistrals. Walter Chen serà el responsable d'inaugurar el cicle l'últim dijous de mes, a dos quarts de vuit del vespre. Chen parlarà de la base de les seves creacions, inspirades en l'evolució i el creixement de la natura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.