La pel·lícula muda 'The artist', estrena de la setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

'The artist' va arrassar al festival de Cannes. /Font: Cinemaspop.net

'The artist' va arrassar al festival de Cannes. /Font: Cinemaspop.net

'The artist', el film favorit dels Globus d'Or, s'estrena aquest divendres als cinemes Yelmo en una sorprenent mostra de cinema mut en blanc i negre a càrrec del director Michel Hazanavicius. La sala també projecta 'El topo', protagonitzada per Gary Oldman, i la fantàstica 'Immortals', que arriba en 3D. Aquesta cinta també es pot veure a les sales Cinesa, que amplia el cartell amb la versió en català de 'Floquet de neu' i la comèdia romàntica 'Noche de fin de año'.

Amb sis nominacions, 'The artist' es perfila com la guanyadora de la propera edició dels Globus d'Or. La pel·lícula, muda i en blanc i negre, explica la història de la transició al cinema sonor a través de la crisi existencial que pateix l'actor George Valentin, la carrera del qual cau en desgràcia quan la de la seva estimada va en ascens.

Un altre paper de lluïment té Gary Oldman a 'El topo', un thriller d'espies que ha tornat a l'intèrpret l'èxit aconseguit fa 20 vint anys amb 'Dràcula, de Bram Stoker'.

L'estrena catalana de la setmana és 'Floquet de neu' que es podrà veure a Sant Cugat en la nostra llengua i que explica les aventures del mític goril·la blanc del Zoo de Barcelona. En l'apartat de comèdia romàntica no falta la cita amb Garry Marshall, responsable d'èxits nadalencs com 'Pretty woman' i 'Novia a la fuga'.

L'aposta pel fantàstic el representa 'Immortals', un nou exemple de cinema generat per ordinador que procedeix dels responsables de '300'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.